Bucatarie Lena, lemn natur + alb, 160 cm, 3C

SKU: 8111220

1.019,99 lei

Livrare rapidă

Retur în 14 zile

24/7 Support

Calitate superioră

Informații suplimentare
Gama

Lena

Stil

modern

Lungime (cm)

160

Adancime corp inferior (cm)

50

Inaltime corp inferior (cm)

82

Feronerie inclusa

da

Adancime corp superior (cm)

30

Inaltime corp superior (cm)

60

Material

PAL melaminat

Grosime PAL (cm)

1.6

Tip cant

PVC

Finisaj

lemn natur + alb

Blat inclus in pret

Da

Lungime blat (cm)

80

Adancime blat (cm)

52

Grosime blat (cm)

1.6

Numar usi

7

Numar rafturi

9

Numar sertare

1

Picioare ajustabile

Da

Picioare

plastic

Numar piese incluse

2

Mod de ambalare

carton

Numar colete transport

3

Necesita asamblare

da

Garantie Persoana Fizica (luni)

24

Garantie Persoana Juridica (luni)

24

Descriere

Bucataria Lena este alegerea ideala pentru mobilarea bucatariilor de dimensiuni medii si mici. Aceasta va crea in bucatarie o atmosfera placuta si va facilita organizarea spatiului. Combinatia cromatica dintre carcasa alba si frontul lemn natur contureaza un ambient elegant si primitor. Produsul combina cu succes elemente de design modern cu un finisaj clasic si minimalist. 
Bucataria are lungimea de 160 cm si este alcatuita din 2 corpuri, unul superior si unul in partea inferioara, completate de blatul inclus. Adancimea corpurilor superioare este de 30 cm, iar adancimea corpurilor inferioare este de 50 cm. Bucataria este realizata din PAL melaminat de 1.6 cm grosime si prezinta PVC la nivelul canturilor.
Corpul superior este prevazut cu 3 usi ce acopera 4 rafturi incapatoare si cu alte 2 rafturi deschise. In partea inferioara se regaseste masca pentru chiuveta, doua rafturi acoperite de doua usi si un sertar practic. Rafturile acoperite pastreaza aspectul unei bucatarii ordonate, intrucat nu permit lasarea la vedere a produselor necesare in acest spatiu, iar rafturile deschise permit accesorizarea bucatariei in functie de preferinte. Astfel bucataria se va incadra cu usurinta in locuinta, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al utilitatii.