Sapca adulti Atlantis Techno Flap, poliester, negru, marime universala

SKU: 1074516

91,49 lei

Livrare rapidă

Retur în 14 zile

24/7 Support

Calitate superioră

Informații suplimentare
Model

Techno Flap

Material

poliester

Tip

sapca

Utilizare

generala

Culoare

negru

Alte caracteristici

marime universala

Descriere

Sapca pentru adulti Techno Flap este un accesoriu practic si functional, conceput pentru a oferi o protectie superioara in sezonul rece. Realizata din poliester negru de inalta calitate, aceasta sapca este impermeabila, asigurandu-va o bariera eficienta impotriva apei, ploii, vantului sau zapezii.
Unul dintre elementele distincte ale acestei sepci este designul cu urechi, care adauga o functionalitate suplimentara. Acestea pot fi lasate jos pentru a va proteja urechile impotriva frigului si a vantului puternic, sau pot fi prinse in partea superioara a sepcii pentru a oferi mai multa libertate de miscare.
Marimea universala a sepcii face ca aceasta sa fie potrivita pentru majoritatea adultilor, adaptandu-se confortabil pe capul dumneavoastra.
Sapca pentru adulti Techno Flap este captusita cu fleece polar pentru a mentine caldura in interior. Aceasta acopera ceafa, asigurand confort termic crescut.
Sapca este prevazuta cu mecanism de reglare tip siret – inchidere cu string (banda elastica) si stopper (componenta specifica a inchiderii sepcii care permite ajustarea dimensiunii sau strangerea benzii elastice).
Indiferent daca sunteti in calatorii, activitati in aer liber sau pur si simplu doriti sa adaugati un accesoriu stilat garderobei dumneavoastra, aceasta sapca va fi un partener de incredere.