Cutit pentru recoltat Fiskars X-Series K82, 15 cm

SKU: 7072233

116,89 lei

Livrare rapidă

Retur în 14 zile

24/7 Support

Calitate superioră

Informații suplimentare
Brand

Fiskars

Lungime lama (mm)

150

Latime (mm)

49

Material lama

otel inoxidabil

Tip

cutit

Recomandare

tulpini si ramuri groase

Cod articol furnizor

1062830

Alte caracteristici

prevazut cu teaca din plastic durabil ce poate fi atasata la curea

Garantie Persoana Fizica (luni)

24

Garantie Persoana Juridica (luni)

12

Descriere

#html-body [data-pb-style=KO31J5Y],#html-body [data-pb-style=TDYR5TR]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}Cutitul pentru recoltat Fiskars X-Series K82 este partenerul ideal pentru taiatul tulpinilor groase si plantelor fibroase. Cu o lama din otel inoxidabil, finisata cu precizie, si un varf plat, acest cutit poate realiza taieturi rapide si precise. Sectiunea zimtata a lamei este special conceputa pentru taierea plantelor fibroase, asigurand rezultate excelente in gradinarit.
Manerul ergonomic al acestui cutit ofera confort si control in timpul folosirii, facilitand munca in gradina. Prevazut cu o teaca din plastic durabil, acest cutit poate fi atasat la curea, oferind astfel accesul rapid si usor la instrument.
Cu o lungime a lamei de 15 cm, cutitul pentru recoltat Fiskars X-Series K82 este un instrument practic si eficient pentru orice pasionat de gradinarit.