Topor Fiskars X24, 1069104, lama M, lama otel + coada poliamida armata cu fibra, protectie lama, 1600 g

SKU: 7070730

479,00 lei

Livrare rapidă

Retur în 14 zile

24/7 Support

Calitate superioră

Informații suplimentare
Brand

Fiskars

Cu coada

Da

Material lama

otel forjat

Material coada

poliamida armata cu fibra de sticla

Lungime (cm)

60

Greutate (g)

1600

Garantie Persoana Fizica (luni)

24

Garantie Persoana Juridica (luni)

12

Descriere

Toporul Fiskars X24 este partenerul ideal pentru activitati uzuale de taiat lemne in jurul casei si in gradina. Cu un design nou si perfectionat al lamei, acest topor asigura taieturi curate si usoare in lemn proaspat, rasinos, cum ar fi molid sau pin.
Tehnica patentata de slefuire a lamei asigura un tais ascutit pentru performante remarcabile in despicare, iar lama din otel forjat, dublu intarit, ramane ascutita pe termen lung. Acoperirea speciala a lamei reduce frecarea si protejeaza impotriva ruginii, prelungind durabilitatea si performanta toporului.
Constructia FiberComp™, ultra-usoara si rezistenta a cozii, este practic indestructibila si ofera protectie sporita in fata loviturilor excesive. Echilibrul perfect al greutatii asigura o putere maxima la impact si o precizie sporita, in timp ce zona de prindere SoftGrip™, supradimensionata, confera confort si control optim in timpul utilizarii.
Cu un capat usor curbat al cozii pentru a preveni alunecarea din mana in timpul lucrului, acest topor vine cu o teaca inclusa pentru protejarea lamei si pentru siguranta utilizatorului.
Cu o capacitate de taiere de 20-30 cm, o lungime de 600 mm si o greutate de 1600 g, acest topor reprezinta un partener de incredere in activitatile uzuale de taiat lemne in jurul casei si in gradina.